Lørdag d. 25. januar 2020

– Den Store Familie Dag

10.00-10.30
Guidet fælleslæsning
For bogelskere i alle aldre. Kom til højtlæsning, hvor børn og voksne sammen kan få et litterær oplevelse i rolige og behagelige rammer.

10.00-10.40
Givskud Zoo
Størst, stærkest, farligst
Vi får besøg af dygtige formidlere fra Givskud Zoo, der vil gøre os klogere på dyrenes verden. Hør om de største, stærkeste og farligste dyr i verden. Historierne krydres med masser af dyrene.

10.00-13.00
Gaming & Vercinger
Vi gamer hele lørdag
Kom og mød Vercinger, som især er kendt fra sin youtube-kanal, som handler om gaming.
Vercinger får følgeskab af forfatter Michael Kamp. De to vil fortælle om deres kommende bøger, som er inspireret af Battle Royal-spil.
Se detaljeret program her

10.00-13.00
Herning Billedskole
Mellem fugleliv og ord
For at skabe fortællinger skal alle sanser aktiveres. Herning Billedskole fører børnene ind i en fantasiverden, hvor ord og udtryk smelter sammen med billeder. Der arbejdes med at fremme det kunstneriske udtryk, hvor børnene selv producerer og skaber en fortælling.

10.00-14.00
MakerSpace
Lav Harry Potter, Pippi Langstrømpe eller Vitello, som silhuet. Vi tegner silhuetter af romanfigurer, forfattere- og måske også af os selv? Bagefter scanner og printer vi silhuetter, så de kan sættes på små bøger eller du kan få dem med hjem.
”Sjov og nøderi med dit eget design og vores teknologi”

11.15-12.00
Verdens Vildeste Børn
Mozart skrev symfonier som barn. Messi fik som dreng at vide, at han aldrig kom til at spille fodbold, og Greta Thunberg får børn fra hele verden til at pjække fra skole for at få politikerne til at gøre noget for klimaet.
Bogen Verdens Vildeste Børn fortæller, hvordan disse og andre børn har forandret, forbedret og kæmpet for, at vores verden kunne blive et bedre sted inden for musik, opfindelse, sport, sociale medier, aktivisme, kunst og litteratur.
Mød forfatteren David Pepe til en snak om bogen, der netop har vundet Orla-prisen 2019

12.00-13.00
Morten Münster & Merlin P. Mann
Morten Münster er en af Danmarks største YouTube-stjerner med over 340.000 følgere og 214.00 følgere på Instagram.
Sidenhen har han i samarbejde med forfatteren Merlin P. Mann udgivet tre børnebøger om hunden Bubbi.
Hør om hans historier og liv og mød ham helt tæt på i samtale med Merlin.